Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΑΓΩΝΕΣ: Ανάβαση Ριτσώνας 2015 (video)

 Λϊγες μέρες μας χωρίζουν από την δημοφιλέστερη ανάβαση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, η Ανάβαση Ριτσώνας, η οποία θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαρτίου. Ο αγώνας που διοργανώνει το Α.Σ.Μ.Α., έχοντας την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.),  συγκέντρωσε 109 συμμετοχές, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός για την εποχή.



Η Ριτσώνα είναι ο εναρκτήριος γύρος τόσο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Αναβάσεων για το 2015. Η διαδρομή είναι η κλασική, μήκους 3.1 χιλιομέτρων. Το πρωί του Σαββάτου 21 Μαρτίου στις 08.00, θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων, ενώ στις 10.30 θα ξεκινήσουν τα τρία σκέλη των χρονομετρημένων δοκιμών. Την Κυριακή 22 Μαρτίου, στις 10.30, θα εκκινήσει το πρώτο αυτοκίνητο του αγώνα με μέρος των εισπράξεων να προσφέρεται στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, «ΦΛΟΓΑ». Παράλληλα, με την υποστήριξη της Θ.Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ., θα προσφερθούν χρήσιμα χαρτικά αναλώσιμα στα παιδιά του συλλόγου.
Η αγαπημένη ανάβαση τόσο των οδηγών, όσο και των φιλάθλων, υπόσχεται πλούσιο θέαμα στους χιλιάδες θεατές που αναμένεται να κατακλύσουν τη διαδρομή. Εσείς θα λείπετε;

Επιμέλεια Η.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου