Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Dakar 2015: Day 9

 Μετά από τον τερματισμό όλων των πληρωμάτων, καθώς η 8η ειδική ήταν λίγο περίεργη, όσον αφορά τις εκκινήσεις και τις διαφορετικές διαδρομές που ακολούθησαν τα τετράτροχα σε σχέση με τα δίτροχα, αλλά και το μεγάλο πλήγμα της εργοστασιακής ομάδας της HONDA με το ατύχημα του ΒΑRREDA,  σήμερα 13/01/2013 έλαβε χώρα η 9η ημέρα του σκληροτράχυλου αγώνα.




 Στα αυτοκίνητα, νικητής της ημέρας είναι ο ROMA (ESP) με ΜΙΝI ενώ στην γενική κατάταξη προηγείται ο AL ATTHIYAH (QAT) με MINI και πίσω του ακολουθούν οι DE VILLIERS (ZAF) με ΤΟΥΟΤΑ και  ALRAJHI (SAU) με TOYOTA.
 Στις μοτοσυκλέτες τώρα νικητής της ειδικής είναι ο RODRIGUES (PRT) με HONDA και στην γενική κατάταξη προηγείται ο οδηγός της ΚΤΜ, COMA (ESP) με δεύτερο τον CONCALVES (PRT), με HONDA και τρίτο τον QUINTANILLA (CHL)με ΚΤΜ.
  Στα quad νικητής της ειδικής είναι ο GALLEGOS LOZIC (CHL) με HONDA,  ενώ στην γενική κατάταξη πρώτος είναι ο SONIK (POL) με YAMAHA με δεύτερο τον CASALE (CHL) και τρίτο τον LAFUENTE (URY) με YAMAHA και αυτοί.
 Τέλος στα φορτηγά, νικητής της ειδικής είναι ο NIKOLAEV (RUS) με KAMAZ ενώ στην γενική κατάταξη πρώτος είναι NIKOLAEV (RUS) με KAMAZ, με δεύτερο τον ο MARDEEV (RUS) με KAMAZ και τρίτο τον LOPRAIS (CZE) με MAN.
 Αύριο 14-11-2015 τα πληρωματα θα κινηθούν από την πόλη  Calama προς την πόλη Salta, κινούμενοι τα πρώτα 200 χλμ σε μια έρημο αλατιού σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 4.500 μέτρων και στη συνέχεια λίγο πιο χαμηλά στα 4.000 μέτρα, με πετρώδες έδαφος για άλλα 300 χλμ. 
 Δύσκολη ημέρα λοιπόν αύριο.

Αναλυτικά αποτελέσματα εδω

Επιμέλεια Η.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου