Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Dakar 2015: Day 6

  Στο τέλος έφτασε και η 6η ημερα του Dakar για τους αναβάτες των μοτοσυκλετών και των Quads, χωρίς όμως απρόοπτα συνέχισαν και τα πληρώματα των αυτοκινήτων και των φορτηγών για τον τερματισμό της ειδικής.




 Στα αυτοκίνητα, νικητής της ημέρας είναι ο AL ATTIYAH (QAT) με ΜΙΝI ενώ το ίδιο πλήρωμα προηγείται στην γενική κατάταξη και πίσω του ακολουθούν οι DE VILLIERS (ZAF) με ΤΟΥΟΤΑ και  ALRAJHI (SAU) με TOYOTA.
 Στις μοτοσυκλέτες τώρα νικητής της ειδικής είναι ο RODRIGUES (PRT) με HONDA και στην γενική κατάταξη προηγείται ο οδηγός της ΗΟNDA, BARREDA (ESP) με δεύτερο τον COMA (ESP) και τρίτο τον CONCALVES (PRT), με KTM και HONDA αντίστοιχα.
  Στα quad νικητής της ειδικής είναι ο CASALE (CHL) με YAMAHA,  ενώ στην γενική κατάταξη πρώτος είναι ο SONIK (POL) με YAMAHA με δεύτερο τον CASALE (CHL) και τρίτο τον LAFUENTE (URY) με YAMAHA και αυτοί.
 Τέλος στα φορτηγά, νικητής της ειδικής είναι ο NIKOLAEV (RUS) με KAMAZ ενώ στην γενική κατάταξη πρώτος είναι NIKOLAEV (RUS) με KAMAZ, με δεύτερο τον ο MARDEEV (RUS) με KAMAZ και τρίτο τον LOPRAIS (CZE) με MAN.
  Την 7η ημέρα του αγώνα τα πληρώματα θα εκκινήσουν από το Iquique και θα τερματίσουν στο Uyuni ξεκινώντας από υψόμετρο 3600 μέτρων φτάνοντας στην αρχή της διαδρομής στα 3900 μέτρα και καταλήγοντας στα 3800 μέτρα υψόμετρο στο τέλος της διαδρομής των 321 χλμ, συναντώντας κυρίως πετρώδες έδαφος, αλλά και μαλακή άμμο προς το τέλος της διαδρομής.
 

 Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ

Επιμέλεια: Η.Ν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου