Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Dakar 2015: Day 4

  Μετά την άσχημη εξέλιξη της υπόθεσης του Πολωνού αναβάτη, τα πληρώματα συνέχισαν την πορεία τους προς τον τερματιμό της 4ης ειδικής.


  Έτσι λοιπόν οι αγωνιζόμενοι θα εκκινήσουν από το Chilecito και θα τερματίσουν στο Copiaco ξεκινώντας από υψόμετρο 2.500 μέτρων φτάνοντας στην αρχή της διαδρομής στα 3.300 μέτρα και καταλήγοντας στα 1200 μέτρα στο τέλος της διαδρομής των 315 χλμ, συναντώντας κυρίως πετρώδες έδαφος αλλά και μετά τα μισά της διαδρομής άμμο.
 Στα αυτοκίνητα, νικητής της ημέρας είναι ο Al-ATTIYAH (QAT) με ΜΙΝΙ ο οποίος προηγείται στην γενική κατάταξη και πίσω του ακολουθούν οι DE VILLIERS (ZAF) με ΤΟΥΟΤΑ και  ALRAJHI (SAU) με TOYOTA.
 Στις μοτοσυκλέτες τώρα νικητής της ειδικής είναι ο BARREDA (ESP) με HONDA και στην γενική κατάταξη προηγείται ο οδηγός της ΗΟNDA, BARREDA (ESP) με δεύτερο τον COMA (ESP) και τρίτο τον CONCALVES (PRT), με KTM και HONDA αντίστοιχα.
 Στα φορτηγά, νικητής της ειδικής είναι ο NIKOLAEV (RUS) με KAMAZ ενώ στην γενική κατάταξη πρώτος είναι ο MARDEEV (RUS) με KAMAZ , με δεύτερο τον NIKOLAEV (RUS) με KAMAZ και τρίτο τον KARGINIV (RUS) με KAMAZ.
 Τέλος στα quad νικητής της ειδικής είναι ο  ο SONIK (POL) με YAMAHA,  ενώ στην γενική κατάταξη πρώτος είναι ο SONIK (POL) με YAMAHA με δεύτερο τον LAFUENTE (URY) και τρίτο τον CASALE (CHL) με YAMAHA και αυτοί.
 Αύριο τα πληρώματα θα εκκινήσουν από το Copiapo  και θα τερματίσουν στο Antofagasta  ξεκινώντας από υψόμετρο 1200 μέτρων φτάνοντας στην αρχή της διαδρομής στα 3.000 μέτρα και καταλήγοντας στα 1200 μέτρα στο τέλος της διαδρομής των 458 χλμ, συναντώντας κυρίως πετρώδες έδαφος..


Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ

Επιμέλεια: Η.Ν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου