Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

DAKAR 2015: Day 2

 Δευτερη μέρα λοιπόν για τον δημοφιλή αγώνα, χωρίς να εμφανιστούν ιδιαίτερα προβλήματα για τους συμμετέχοντες.




Σήμερα οι αγωνιζόμενοι κινήθηκαν σε πολυποίκιλο τερέν από τα 2.000 μέτρα να κατεβαίνουν στα 600 μέτρα υψόμετρο, με την δεύτερη ειδική διαδρομή να είναι 518 χλμ και νικητής των αυτοκίνητων να ειναι ο Αργεντίνος TERRANOVA.
 Έτσι πλεόν στα αυτοκίνητα προηγείται ο AL-ATTIYAH (QAT)με ΜΙΝΙ και πίσω του ακολουθούν οι DE VILLIERS (ZAF) και  TEN BRINKE (NLD) αμφότεροι με ΤΟΥΟΤΑ.
 Στις μοτοσυκλέτες προηγείται ο οδηγό της ΗΟNDA, BARREDA (ESP) ο οποίος και κέρδισε την δεύτερη ειδική με δεύτερο τον CONCALVES (PRT) και τρίτο τον FARIA (PRT), με HONDA και ΚΤΜ αντίστοιχα.
 Στα φορτηγά πρώτος είναι ο STACEY (NLD) με IVECO, ο οποίος και κέρδισε την δεύτερη ειδική με δεύτερο τον VAN VLIET (NLD) και τρίτο τον LORAIS (CZE) αμφότεροι με ΜΑΝ.
 Τέλος στα quad πρώτος είναι ο SONIK (POL) με YAMAHA,  ο οποίος και κέρδισε την δεύτερη ειδική με δεύτερο τον CASELE (CHL) και τρίτο τον LAFUENTE (URY) με YAMAHA και αυτοί.
 Αύριο τα πληρώματα θα εκκινήσουν από το San Juan και θα τερματίσουν στο Chilecito ξεκινώντας από υψόμετρο 1000 μέτρων φτάνοντας στην μέση της διαδρομής στα 3500 μέτρα και καταλήγοντας στα 1200 μέτρα στο τέλος της διαδρομής των 220 χλμ, συναντώντας κυρίως πετρώδες έδαφος.

Επιμέλεια: Η.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου